”Betong med tradition och yrkesskicklighet”

S-betoni betonia ammattitaidolla, kysy betonin hinta

Om oss

Din pålitliga byggpartner

S-Betoni Oy är ett ledande betongföretag i Österbotten, specialiserat på produktion och leverans av högkvalitativ färdigbetong. Vår betongfabrik är belägen i Lepplax, Pedersöre kommun, och vårt verksamhetsområde sträcker sig från Kalajoki till Vasa. Vi är stolta över att betjäna en mångsidig kundkrets, inklusive byggföretag, industri, städer och kommuner samt privatpersoner.

SMS Notifikationer

Du vet alltid när din betong kommer att levereras När du beställer betong hos oss, får du SMS-bekräftelse med planerad tidpunkt för leverans samt bekräftelse då betongbilen lämnar betongstationen.

Planerar du ett nytt projekt och funderar över betongpriset?

Ekobetong

Visste du att traditionell betong är en av de största miljöutmaningarna inom byggsektorn? Vår ekobetong erbjuder en lösning som inte bara minskar utsläppen, utan även ger tekniska fördelar, som enkel bearbetbarhet. Genom att välja ekobetong gör du ett viktigt val för hållbart byggande och bidrar till främjandet av en grönare framtid.

Fiberbetong

Fiberbetong är en betongtyp med speciell sammansättning där betongen är armerad med stål- eller plastfibrer. Tack vare fiberarmeringen sparar man mycket arbetstid eftersom t.ex. armeringsnäten inte behövs. Dessutom ger användningen av stålfiberbetong logistiska fördelar, eftersom betongplattans armeringsnät inte behöver transporteras eller lagras separat på byggarbetsplatsen.

S-betoni betong av hög kvalitet

Kundlöfte

Vi levererar pålitligt högkvalitativ färdigbetong och skapar unika betongprodukter som levereras med yrkesskicklighet för varje projekt. Vi satsar på noggrann planering för att kunna garantera att våra produkter levereras i rätt tid och med hög precision.

S-Betoni – Din pålitliga byggpartner