OM OSS

OM OSS

Din pålitliga byggpartner

S-Betoni Oy är ett ledande betongföretag i Österbotten, specialiserat på produktion och leverans av högkvalitativ färdigbetong. Vår betongfabrik är belägen i Lepplax, Pedersöre kommun, och vårt verksamhetsområde sträcker sig från Kalajoki till Vasa. Vi är stolta över att betjäna en mångsidig kundkrets, inklusive byggföretag, industri, städer och kommuner samt privatpersoner.

Högkvalitativa betonglösningar nära dig

Högkvalitativa betongarbeten och kundcentrerad service är viktiga för oss. Vi erbjuder ett brett utbud av betongtjänster och skräddarsydda helhetslösningar som anpassas för att möta dina specifika behov. Tack vare vår kunniga personal och moderna maskinpark kan vi erbjuda våra kunder den bästa servicen till konkurrenskraftiga priser.

Vår tillväxtresa

Vår historia går tillbaka till en tid då det bara fanns ett betongföretag på marknaden i regionen, men efterfrågan på betong var enorm. Förfrågningarna som Sundström Oy fick inspirerade oss att svara på detta behov. Sommaren 2003 grundade Sundström Oy en betongstation i Lepplax, och betongproduktionen startade i augusti samma år. Åren gick, och sommaren 2012 sålde Sundström sin produktionsenhet, vilket inledde en ny era. Tillsammans med 13 andra regionala företag bildade vi S-Betoni Ab Oy, och produktionen av betong under det nya namnet startade den 1 augusti 2012.

Nu, med årtionden av erfarenhet inom betongbranschen, har vi etablerat oss som den främsta betongleverantören i regionen. Vårt kunders förtroende och nöjdhet är vår stolthet, och vi fortsätter passionerat vårt arbete med att erbjuda högkvalitativ betong till alla typer av byggprojekt. Vi ser fram emot att bekanta oss med dina behov och hjälpa dig att förverkliga unika betongarbeten. Tillsammans bygger vi en stark och hållbar framtid.

betonifirma Pohjanmaalta S-betoni

Certifikat

Vi följer Europeiska- samt Finska standarder för både tillverkning och provtagning av betong. 

Sertifikaatti – Kiwa Inspecta – Valmisbetoni – Infrabetonin valmistus
PDF

Frågor? Vi har svaren!

Kundlöfte

Vi levererar pålitligt högkvalitativ färdigbetong och skapar unika betongprodukter som levereras med yrkesskicklighet för varje projekt. Vi satsar på noggrann planering för att kunna garantera att våra produkter levereras i rätt tid och med hög precision.