TA KONTAKT

Vår position

Högkvalitativa betongarbeten och kundcentrerad service är viktigt för oss.

Du hittar oss här:

Långmossvägen 50
68530 Lepplax

Funderar du på betongpriset?


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående betongarbeten och priser. Nu kan du också beställa en unik arbetsskyltlösning från oss. Beställ betong eller en byggarbetsskylt smidigt här:

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Jag vill...

SMS Notifikationer

Du vet alltid när din betong kommer att levereras När du beställer betong hos oss, får du SMS-bekräftelse med planerad tidpunkt för leverans samt bekräftelse då betongbilen lämnar betongstationen.

Kundlöfte

Vi levererar pålitligt högkvalitativ färdigbetong och skapar unika betongprodukter som levereras med yrkesskicklighet för varje projekt. Vi satsar på noggrann planering för att kunna garantera att våra produkter levereras i rätt tid och med hög precision.

Om oss

Din pålitliga byggpartner

S-Betoni Oy är ett ledande betongföretag i Österbotten, specialiserat på produktion och leverans av högkvalitativ färdigbetong. Vår betongfabrik är belägen i Lepplax, Pedersöre kommun, och vårt verksamhetsområde sträcker sig från Kalajoki till Vasa. Vi är stolta över att betjäna en mångsidig kundkrets, inklusive byggföretag, industri, städer och kommuner samt privatpersoner.