OTA YHTEYTTÄ

Sijaintimme

Laadukkaat betonityöt ja asiakaslähtöinen palvelu ovat meille sydämenasia.

Täältä löydät meidät:

Långmossantie 50
68530 Lepplax

Mietityttääkö betonin hinta tai tilaaminen sinua?


Ole rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli betonin hinta askarruttaa sinua. Opastamme sinua ihan kaikessa betoniin liittyvässä asiassa. Voit tilata kauttamme nyt myös uniikin työmaakyltti -ratkaisun. Tee betoni tai työmaakyltti tilaus kätevästi tästä:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Haluan...

Tekstiviesti-ilmoitus

Tiedät aina, milloin betonisi toimitetaan. Kun teet betonitilauksen meiltä, saat ensin tekstiviestivahvistuksen suunnitellusta toimitusajasta, ja myöhemmin saat ilmoituksen, kun betoniauto lähtee betoniasemalta.

Betonin hinta mietityttää? ota yhteyttä S-Betoni Oy!

Asiakaslupauksemme

Toimitamme luotettavasti korkealaatuista valmisbetonia ja suunnittelemme ainutlaatuisia betonituotteita toimittaen ne ammattitaidolla jokaisen projektin kohdalla. Panostamme huolelliseen suunnitteluun, voidaksemme taata tuotteidemme oikea-aikaisen ja tarkan toimituksen.

Meistä

Rakentamisen luotettava kumppani

S-Betoni Oy on Pohjanmaalla toimiva johtava betonifirma, joka on erikoistunut laadukkaan valmisbetonin tuotantoon ja toimittamiseen. Meidän betonitehdas sijaitsee Lepplaxissa Pedersören kunnassa, ja toiminta-alueemme kattaa Kalajoki – Vaasa -akselin. Olemme ylpeitä siitä, että palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, johon kuuluvat rakennusalan yritykset, teollisuus, kaupungit ja kunnat sekä yksityishenkilöt.