BETONITUOTTEET

Työmaataulu betonia S-betoni

TYÖMAATAULU

BETONIPALIKAT

BETONITUOTTEET

Käänny ammattilaisten puoleen – valitse S-Betonin betonituotteet!

Kestävät ja monipuoliset betoniratkaisut

Meidän betonituotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja huolella valmistetut betonituotteet, jotka ovat tulosta vuosikymmenten ammattitaidosta – S-Betoni työmaakylttiratkaisut ja betonipalikat. Nämä betonityöt on suunniteltu vastaamaan nykypäivän rakennusprojektien vaatimuksia.

Betonilla vakaat rakenteet ja turvalliset työmaat

Betoni on materiaalina kestävä ja monipuolinen, sen avulla voit toteuttaa monenlaisia projekteja luotettavasti ja kestävästi. Olipa tavoitteenasi rakentaa vakaa ja luotettava rakenne tai varmistaa työmaan selkeys ja turvallisuus, meiltä löydät sopivan ratkaisun.

Asiantuntevaa ohjausta betoniasioissa

Kun kyseessä on betonituotteiden hankinta, betonitöiden toteutus tai betonirakentaminen, käänny puoleemme – meiltä saat luotettavasti asiantuntevaa apua betoniin liittyvissä asioissa.

Työmaataulu

Kun tarvitset työmaakylttiratkaisun, joka tekee työmaastasi turvallisemman, siistimmän ja näkyvämmän, käänny puoleemme – meillä on simppeli avaimet käteen -ratkaisu sinulle. Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä työmaataulukokonaisuuksia, jotka ohjaavat ja välittävät tärkeää informaatiota työmailla. Valittavanasi on erikokoisia ja mukautettavia kylttejä tarpeidesi mukaan ja tarvittaessa toteutamme kyltit myös ulkomainontaan sekä tapahtumajärjestämiseen. Hoidamme koko prosessin puolestasi aina taulun toteutuksesta toimitukseen ja asennuksen viimeisen ruuvin vääntöön asti.

Betonipalikat

Etsitkö kestävää ja monipuolista rakennusmateriaalia? S-Betonin päällekkäin ladottavista betonipalikoista löydät ratkaisun. Suomessa valmistetut, säätä ja iskuja kestävät, betonielementit tarjoavat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen vaihtoehdon erilaisiin rakennustarpeisiin.  Betonipalikat ovat avain luovaan rakentamiseen, olipa kyseessä sitten väliaikainen suoja tai pysyvä rakenne. Tutustu lisää ja inspiroidu laajasta käyttökohteiden  valikoimasta.

LUE LISÄÄ
S-betoni betonia luotettavasti

Asiakaslupauksemme

Toimitamme luotettavasti korkealaatuista valmisbetonia ja suunnittelemme ainutlaatuisia betonituotteita toimittaen ne ammattitaidolla jokaisen projektin kohdalla. Panostamme huolelliseen suunnitteluun, voidaksemme taata tuotteidemme oikea-aikaisen ja tarkan toimituksen.

Kuitubetoni kätevää valamista S-betoni

KUITUBETONI

Kuitubetoni on erityinen betonilaatu, jossa betoni on vahvistettu teräs- tai muovikuiduilla.  Kuituvahvistus tarjoaa useita etuja, sen ansiosta säästetään mm. paljon työaikaa, koska esimerkiksi raudoitusverkot eivät ole tarpeen. Lisäksi teräskuitubetonin käyttö tuo logistista hyötyä, koska betonilaatan teräsverkkoja ei tarvitse kuljettaa eikä varastoida erikseen työmaalla.

Kuidut parantavat betonin vetolujuutta, dynaamista kuormituskestävyyttä sekä iskunkestävyyttä, mikä on suuri etu esimerkiksi teollisuuslattioissa. Perinteinen teräsraudoitus kiinnittyy myös paremmin kuitubetoniin kuin perinteiseen betoniin. Yksi rakentamisen raskaimmista työvaiheista on usein raudoitus, erityisesti raudoitusverkkojen asentaminen, mutta kuitubetonin avulla tämä vaihe voidaan kokonaan välttää.

Kuitubetonin tyypillisiä käyttökohteita ovat:

 • Ruiskubetonointi
 • Maanvaraiset laatat
 • Erikoispinta-lattiat
 • Kelluvat lattiat
 • Paalulaatta

Puristuslujuus 

Rakennesuunnittelija määrittää ne betonin ominaisuudet, jotka kovettuneelta betonilta vaaditaan. Rakennesuunnittelijat määrittävät lujuusluokan ja rakenneluokan. Tässä tarkastelemme betonin ominaisuuksia testaamalla betonikuutiota. Betonille on ominaista hyvä puristuslujuus. Lujuuden yksikkö on megapascali (MPa) 1 MPa = 1 MN /m2

Betonin lujuusluokat: Esimerkiksi luokka K60 tarkoittaa, että betoni saavuttaa vähintään 60 MN/m2:n puristuslujuuden. Betoniteollisuuden käyttämät lujuudet ovat yleensä K30…K60.

Lujuuteen vaikuttavat useat, kuten mm nämä seikat:

 • Betonin jälkihoito
 • Kiviaineksen laatu ja rakeisuus
 • Vesisementtisuhde
 • Betonin kovettumislämpötila
 • Seos- ja lisäaineet
 • Massan tiivistys
betoni laadut luotettavasti S-betoni

Betonityypit 

Pystymme valmistamaan kaikkia betonityyppejä lujuusluokissa K20 – K60. Lisäksi valmistamme seuraavia erikoislajikkeita:

 • Kuitubetoni
 • Lattiabetoni
 • Vesitiivis betoni
 • Säänkestävä betoni
 • Pakkasbetoni
 • Itsetiivistyvä betoni (IT)
 • Sulfaatinkestävä betoni
 • Nopeasti tai hitaasti kovettuva betoni
infrabetoni s-betoni oy

INFRABETONI

Infrabetonilla on keskeinen rooli Suomen infrastruktuurissa, erityisesti siltojen ja muiden pakkas-suolarasitukselle altistuvien rakenteiden kohdalla. Me, S-Betoni Oy, olemme sitoutuneet valmistamaan infrabetonia Väyläviraston ohjeiden mukaisesti.

Tämä betonilaatu, tunnetaan myös nimellä P-lukubetoni, on suunniteltu kestämään toistuvaa jäätymis-sulamisrasitusta ja suolan aiheuttamaa korroosiota, joita esiintyy usein Suomen ankarissa sääolosuhteissa.

Siltabetoni mahdollistaa sillat ja tieympäristön tukimuurit palvelemaan yhteiskuntaa pidempään ja turvallisemmin. Meillä on tuotesertifiointi Väyläviraston vaatimusten mukaisen betonin valmistukseen. Tuotesertifiointi varmentaa, että noudatamme infrabetonien valmistuksen laadunvalvonnassa valmisbetonin valmistusta koskevia vaatimuksia.

Betonilla vakaat rakenteet –
Ota yhteyttä, niin me kerromme sinulle lisää

Wert
Emp