REFERENSSIT

“REFERENSSIT”

Vihreä betoni S-betoni
B.I. Klemets


“Olemme olleet tyytyväisiä S-Betonin tarjoamaan korkealaatuiseen betoniin ja betonituotteisiin sekä heidän palveluihinsa ylipäätään. Toimitusaika on nopea, ja on huomionarvoista, että myöhään tehdyt varaukset käsitellään myös tehokkaasti. Betonitoimituksissa S-Betoni kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen ja ympäristömääräyksiin, mikä lisää meidän luottamusta heidän toimintaansa.”


-David, Suurten rakennusprojektien projektipäällikkö

“REFERENSSIT”

Fastighets Ab Görans

Rakentaa uusia tuotanto- ja toimistotiloja Pietarsaaressa. Kuitubetonin avulla työ sujui nopeammin, vähemmän raudoitustyötä tarvittiin, ja saimme enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa, mikä teki siitä edullisen ratkaisun.

”Olemme erittäin tyytyväisiä S-Betonin toimituksiin, he saapuivat ammattitaitoisen henkilöstön kanssa sovitusti aikataulun mukaisesti.”

Carl-Gustav Björk, ByggRak Consulting Ab.

BCE Ltd

BCE Ltd toimittaa mittatilaustyönä tehtyjä perustuksia, ja yritys toimii tehokkaasti pienillä yksiköillä ja selkeillä prosesseilla. BCE on valinnut S-Betonin toimittajakseen Pohjanmaalla.

”Kun ostamme betonia S-Betonilta, voimme olla varmoja siitä, että se toimitetaan juuri silloin kuin on tarkoitus, tiukassakin aikataulussa.”
-Kjell Östman, Toimitusjohtaja

Betonilattiat Kari Koskinen Oy

Betonilattiat Kari Koskinen Oy valaa ja hioo betonilattioita,

”Käytämme S-Betonia aina kun se on meille mahdollista. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen että saamme aina tarkan tiedon siitä milloin betonitoimitukset on tulossa, tämä helpottaa meidän arkea paljon.”

-Kari Koskinen, Toimitusjohtaja

S-betoni betonia ja betoni lattia luotettavasti

Asiakaslupauksemme

Toimitamme luotettavasti korkealaatuista valmisbetonia ja suunnittelemme ainutlaatuisia betonituotteita toimittaen ne ammattitaidolla jokaisen projektin kohdalla. Panostamme huolelliseen suunnitteluun, voidaksemme taata tuotteidemme oikea-aikaisen ja tarkan toimituksen.

Betoni lattia luotettavasti laadukkaasta betonista – Valitse S- betoni!

S-betoni betonia ammattitaidolla, kysy betonin hinta

Meistä

Rakentamisen luotettava kumppani

S-Betoni Oy on Pohjanmaalla toimiva johtava betonifirma, joka on erikoistunut laadukkaan valmisbetonin tuotantoon ja toimittamiseen. Meidän betonitehdas sijaitsee Lepplaxissa Pedersören kunnassa, ja toiminta-alueemme kattaa Kalajoki – Vaasa -akselin. Olemme ylpeitä siitä, että palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, johon kuuluvat rakennusalan yritykset, teollisuus, kaupungit ja kunnat sekä yksityishenkilöt.