MEISTÄ

MEISTÄ

Rakentamisen luotettava kumppani

S-Betoni Oy on Pohjanmaalla toimiva johtava betonifirma, joka on erikoistunut laadukkaan valmisbetonin tuotantoon ja toimittamiseen. Meidän betonitehdas sijaitsee Lepplaxissa Pedersören kunnassa, ja toiminta-alueemme kattaa Kalajoki – Vaasa -akselin. Olemme ylpeitä siitä, että palvelemme monipuolista asiakaskuntaa, johon kuuluvat rakennusalan yritykset, teollisuus, kaupungit ja kunnat sekä yksityishenkilöt.

Laadukkaat betoniratkaisut läheltäsi

Laadukkaat betonityöt ja asiakaslähtöinen palvelu ovat meille sydämenasia. Tarjoamme laajan valikoiman betonitöitä, palveluita ja tuotteita, sekä kokonaisratkaisuja, jotka räätälöidään vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Henkilökuntamme on pätevää ja kokenutta, ja meillä on käytössämme moderni konekanta. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaiset betoniratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Meidän kasvutarina

Historiamme juontaa juurensa aikaan, jolloin seudulla oli vain yksi betonifirma markkinoilla, mutta kysyntä betonille oli valtava. Sundström Oy:n saamat kyselyt innostivat meitä vastaamaan tähän tarpeeseen. Kesällä 2003 Sundström Oy hankki betoniaseman ja tämä betoniasema sijaitsi Lepplaxissa. Siellä betonin valmistus käynnistyi elokuussa samana vuonna. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja kehittyneet, ja kesällä 2012 Sundström myi tuotantoyksikkönsä, mikä johti uuden aikakauden alkamiseen. Yhdessä 13 muun alueellisen yhtiön kanssa perustimme S-Betoni Ab Oy:n, ja betonin valmistus uuden nimen alla alkoi elokuun ensimmäisenä päivänä 2012.

Nyt, vuosikymmenien kokemuksella betonialalta, olemme vakiinnuttaneet asemamme alueen johtavana betonitoimittajana. Asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys ovat meille kunnia-asia, ja jatkamme intohimoisesti työtämme tarjotaksemme laadukasta betonia kaikenlaisiin rakennusprojekteihin. Tulemme mielellämme tutustumaan tarpeisiisi ja auttamaan sinua toteuttamaan uniikit betonityöt. Yhdessä luomme vahvaa ja kestävää tulevaisuutta.

betonifirma Pohjanmaalta S-betoni

SERTIFIKAATIT

Noudatamme sekä eurooppalaisia että suomalaisia standardeja betonin valmistuksessa ja näytteidenottoon liittyen.

Sertifikaatti – Kiwa Inspecta – Valmisbetoni – Infrabetonin valmistus
PDF

Mielessä kysymykset? Meillä niihin vastaukset!

Asiakaslupauksemme

Toimitamme luotettavasti korkealaatuista valmisbetonia ja suunnittelemme ainutlaatuisia betonituotteita toimittaen ne ammattitaidolla jokaisen projektin kohdalla. Panostamme huolelliseen suunnitteluun, voidaksemme taata tuotteidemme oikea-aikaisen ja tarkan toimituksen.